مبین‌نت با دریافت پروانه جدید شبکه 5G راه‌اندازی می‌کند

ارسال شده در: TD-LTE مبین نت | 0

حسین طهرانی در گفنتگوی زنده خود با ماهنامه پیوست به تعدادی از سوالات کاربران پاسخ داد و در خصوص مبین نت و آینده آن خبرهای مهمی ارائه کرد که مهم ترین راه اندازی 5G مبین نت در آینده ای نه چندان دور بود.

حسین طهرانی، مدیرعامل مبین‌نت ، درباره آینده این شرکت پس از تغییر پروانه‌اش گفت: «با تغییر پروانه، دو اتفاق مهم رخ می‌دهد. یکی همگرایی بین ارایه خدمات ارتباطی ثابت و سیار در لایه سرویس است که FWA چون در همسایگی موبایل قرار دارد فرصت‌های نزدیک شدن بین این دو بخش، زیاد است و دومی ورود 5G است.»

به تازگی اعلام شده است که پروانه FWA یا همان پروانه انتقال داده بر بستر بی‌سیم با تغییراتی روبرو خواهد شد و از جمله این تغییرات، اضافه شدن ترابردپذیری و قابلیت جابجایی است که این دو موضوع می‌تواند فناوری FWA‌ را بازارهای جدیدی روبرو سازد. با این تغییرات پروانه‌ای، مدیرعامل مبین‌نت می‌گوید این شرکت به سمت 5g‌ و ارائه سرویس‌ها در این زمینه حرکت خواهد کرد.

طهرانی در این زمینه گفت: «با توجه به این‌که در ایران FWA را در فرکانس ۳.۵ داریم و این فرکانس، باند طلایی 5G شناخته شده، کمک می‌کند که این دو سرویس [ثابت و سیار] به هم نزدیک شوند. اگر تحرک‌پذیری و رومینگ به قابلیت‌های پروانه اضافه شوند این دو به هم نزدیک می‌شوند.»

او اضافه کرد: «ما یقیناً وارد بازار 5G می‌شویم. مهم‌ترین مورد استفاده FWA در 5G است و این در کشور ما پررنگ‌تر می‌شود چون ما در زمینه FTTX‌ و توسعه فیبر مشکلاتی داریم. مدیرعامل شرکت اریکسون درباره FWA تعبیر جالبی دارد و می‌گوید fiber in air [فیبر در آسمان] است. در باند ۳.۵ گیگاهرتز، تمرکز روی افزایش ظرفیت است؛ بنابراین وقتی روی 5G می‌توانیم با ظرفیت بیشتری به مشتری سرویس بدهیم. این به ما کمک می‌کند در نقاط پرتراکم شهری بتوانیم خیلی ساده‌تر سرویس بدهیم. من مطمئنم در شهرهای پرجمعیت می‌توانیم نقش خوبی ایفا کنیم.

همراه اول اکنون ۸۰ درصد سهام مبین‌نت را در اختیار دارد و مدیرعامل مبین‌نت درباره نقش این اپراتور در زمینه 5G گفت: «به دلیل هزینه زیاد سرمایه‌گذاری، مبین نت و همراه اول در این زمینه همکاری می‌کنند و در همه طرح‌های تجاری‌ای که نوشته‌ایم، همراه اول هم حضور دارد. همراه اول امسال حتماً چند سایت 5G را رونمایی می‌کند؛ اما شاید سال آینده را بتوانیم به عنوان سالی در نظر بگیریم که 5G را به صورت تجاری در برخی از نقاط کشور داشته باشیم.»

منبع : پیوست

توسعه ارتباطات کیا عاملیت مبین نت در ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *